STIHL WP 300 benzines vízszivattyú

NyomtatásE-mail
Fogyasztói ár139.990 Ft
Kedvezmény
Az áfa összege 29.762 Ft
Leírás

A STIHL WP 300 vízszivattyú hatékonnyá teszi a vízszivattyúzást. A mezőgazdaságban például friss vizet vehet fel felszíni vizekből, például tavakból, folyókból, árkokból a növények öntözésére. A víz nemkívánatos felhalmozódása is kiküszöbölhető árvíz esetén. A STIHL WP 300 közepes szállítási mennyiséghez 616 l/perc maximális teljesítménnyel működik 7 m-es maximális emelési magasság mellett és 33 m emelési magasság.

A robusztus STIHL WP 300 vízszivattyút erős 4 ütemű benzinmotor hajtja. Hideg állapotban leegyszerűsítheti az indítási folyamatot, egy szivató kar.

Az önfelszívó szivattyú masszív kerettel rendelkezik, így biztonságosan áll a különböző felületeken, és a motor védve van a sérülésektől.

Egyszerűen csatlakoztathatja a tömlőket a szívó- és kimeneti nyílásokhoz 2 hüvelykes(coll) csatlakozásokkal bilincsek segítségével. Vízszíváskor a STIHL WP 300 vízszivattyút szívószűrő védi a vízben lévő szennyeződéstől. Maximum 6 mm-es szemcseméretű szemcseméretek szívhatók fel, így a szivattyú eltömődésének kockázata alacsony marad.

A felszíni vizekből történő vízvételkor be kell tartani a helyi vízügyi előírásokat!

 A terméket motorolaj, és üzemanyag nélkül szállítjuk.

barion card strip intl 500px

© 2024 Stihl Szakkereskedés Szeged All Rights Reserved