STIHL MSA 60 C-B Akkumulátoros Láncfűrész (akku és töltő nélkül)

NyomtatásE-mail
Fogyasztói ár79.990 Ft
Kedvezmény
Az áfa összege 17.006 Ft
Egy kivételesen könnyű akkumulátoros fűrész - kifejezetten ház körüli munkákra tervezve. Szerszám nélküli, gyors láncfeszítővel és QuickStop Super láncfékkel szerelve. 1/4” PM3 fűrészlánc a szép vágási felületért és a jó vágásteljesítményért. A zajszint annyira alacsony, hogy hallásvédő használatára nincs is szükség.
Leírás

A doboz tartalma:

-STIHL MSA 60 C-B Akkumulátoros láncfűrész
-Lánc és láncvezető
-Láncvédő burkolat
-Szerelőkulcs/gyertyakulcs
-Kartondoboz

Magánfelhasználók, profi kertészek, asztalosok, valamint ácsok részére. Sokféle feladatra használható akkumulátoros láncfűrész alkalomszerű használatra a ház körül. A STIHL AK rendszerhez tartozó, könnyű és csendes fűrész zajérzékeny területeken vagy akár zárt térben végzett feladatokhoz, hallásvédelem nélkül is használható. 

Alapfelszereltségben 1/4" PM3  fűrészlánccal a kiváló vágásteljesítmény és tiszta vágáskép érdekében. A fordulatszám fokozatmentesen állítható, így a teljesítmény egyszerűen szabályozható. 

Az optimális egyensúly, a beépített STIHL gyorsláncfeszítés, az ergonomikus fogantyú és a rezgéselnyelő puha markolat ergonomikus munkavégzést tesznek lehetővé. A QuickStop Super láncfék bármilyen munkahelyzetben kényelmesen és gyorsan használható. Az áttetsző olajtanknak köszönhetően az olajszint könnyedén leolvasható. A STIHL MSA 60 C láncfűrész tárolása vagy szállítása esetén az akkumulátor egy köztes pozícióban rögzíthető.

Műszaki adatokÉrték
Rezgésgyorsulás, bal oldal m/s² 1) 3,2
Hangnyomásszint dB(A) 2) 83
Zajteljesítményszint dB(A) 2) 94
Rezgésgyorsulás, jobb oldal m/s² 3) 3,4
Tömeg kg 4) 2,9

barion card strip intl 500px

© 2024 Stihl Szakkereskedés Szeged All Rights Reserved