STIHL Fúvógép BGA 100

NyomtatásE-mail
Fogyasztói ár167.990 Ft
Kedvezmény
Az áfa összege 35.714 Ft
Raktáron
A professzionális használatra szánt, nagy teljesítményű STIHL BGA 100 akkumulátoros fúvógépet a csendes és kibocsátásmentes működés jellemzi. Kiválóan használható zajérzékeny területeken, mint pl. kórházak és óvodák udvaraiban, illetve lakóövezetekben. A gép három teljesítményfokozattal rendelkezik, az aktuális teljesítményszintet LED-ek jelzik. A kiegészítő "boost" funkció egyszerűen aktiválható.  
Leírás

Termékleírás

professzionális használatra szánt, nagy teljesítményű STIHL BGA 100 akkumulátoros fúvógépet a csendes és kibocsátásmentes működés jellemzi. Kiválóan használható zajérzékeny területeken, mint pl. kórházak és óvodák udvaraiban, illetve lakóövezetekben. A gép három teljesítményfokozattal rendelkezik, az aktuális teljesítményszintet LED-ek jelzik. A kiegészítő "boost" funkció egyszerűen aktiválható.  

A STIHL BGA 100 fúvógép tömege mindössze 2,5 kg (akkumulátor nélkül). A fúvócső hossza egyszerűen, szerszám használata nélkül állítható. A STIHL BGA 100 fúvógép a STIHL AP rendszer akkumulátoraival működik. Az akkumulátoros áramellátáshoz további kiegészítők szükségesek! Hosszabb munkavégzéshez a STIHL AR 3000 L akkumulátor használatát javasoljuk.

A STIHL AP rendszerhez tartozó gépeket mindennapi, akár nehéz időjárási körülmények közti, professzionális használatra tervezték. Ezek a gépek az IPX4 vízállósági besorolással rendelkeznek, amely a belső teszteken vizsgált cseppállóságot igazolja.

 

AZ ÁR NEM TARTALMAZZA AZ AKKUMULÁTORT ÉS A TÖLTŐT! EZEKET KÜLÖN KELL MEGRENDELNI/MEGVÁSÁROLNI!

Műszaki jellemzők

Tömeg kg 2,5
Súly akkumulátor nélkül kg 2,5
Fúvóerő N 17
Akkumulátor technológia lítium-ion PRO
Maximális légsebesség m/s 75
Légsebesség m/s 1) 63
Levegőszállítás m³/h 2) 840
Maximális levegőszállítás m³/h 3) 1.040
Hangnyomásszint dB(A) 4) 80
Zajteljesítményszint dB(A) 4) 90
Rezgésgyorsulás, jobb oldal m/s² 5) 0,9
Üzemidő AP 100 akkumulátorral perc 6) maximum 32
Üzemidő AP 200 akkumulátorral perc 6) maximum 66
Üzemidő AP 300 akkumulátorral perc 6) maximum 83

Felszereltség

Boost funkció

Az előre beállított fúvóerőtől függetlenül a boost funkció bármikor elérhető, a ravasz erősebb meghúzásával. A fúvógép ilyenkor maximális teljesítménnyel üzemel.

Állítható fúvócső

A fúvócső hosszúsága egyszerűen, 3 fokozatban változtatható, így a kezelő magasságához, illetve a felhasználási körülményekhez állítható. Ezzel a megoldással megakadályozható a teljesítményveszteség, ami akkor lép fel, ha a cső vége túl messze van a tisztítandó felülettől.

Központi kezelőegység

A maximális energiahatékonyság érdekében a fúvóerőt 3 fokozatban állítani lehet. Az aktuális fokozat LED kijelzőről olvasható le.

Nagy hatékonyság

A kompakt akkumulátoros fúvógép a jól bevált STIHL EC motorral rendelkezik. A gép súlypontja közel esik a fogantyúhoz, ez biztosítja a kényelmes kezelhetőséget. Az akkumulátor a gépen kívül helyezkedik el, tovább csökkentve a kézben tartott súlyt.

Akasztófül

A fúvógépet a beépített akasztófülnek köszönhetően a derékra lehet csatolni.

EC motor

Az elektronikusan szabályzott EC motor maximális teljesítménnyel, nagy nyomatékkal dolgozik. Hatékony energiafelhasználás, kis súly, csendes működés. Teljesen karbantartásmentes, nincs kopás a szénkefék nélküli kialakításnak köszönhetően.

barion card strip intl 500px

© 2024 Stihl Szakkereskedés Szeged All Rights Reserved