STIHL Magasnyomású mosó RE 272 PLUS

NyomtatásE-mail
Nincs kép beállítva
Fogyasztói ár549.990 Ft
Kedvezmény
Az áfa összege 116.927 Ft
Professzionális, max. 200 bar nyomással működő tisztítógép mezőgazdák, önkormányzatok, erdőgazdálkodók és az építőipar számára. A kerámia dugattyúval rendelkező alacsony fordulatszámú motor strapabíró és hosszú élettartamú. A nyomás- és mennyiségszabályozás a manométer segítségével a gépen történik. A külső tisztítószer-felszívásnak és -adagolásnak köszönhetően a tisztítószer külső tartályból adagolható.
Leírás

Termékleírás

Professzionális, max. 200 bar nyomással működő tisztítógép mezőgazdák, önkormányzatok, erdőgazdálkodók és az építőipar számára. A kerámia dugattyúval rendelkező alacsony fordulatszámú motor strapabíró és hosszú élettartamú. A nyomás- és mennyiségszabályozás a manométer segítségével a gépen történik. A külső tisztítószer-felszívásnak és -adagolásnak köszönhetően a tisztítószer külső tartályból adagolható.

Az ergonomikus kialakítású profi szórófej erőkímélő munkavégzést biztosít. A 15 méter hosszú, acélerősítéses nagynyomású tömlő csavarodásmentes tömlőcsatlakozás segítségével egyszerűen a forgatható szórócsőhöz csatlakoztatható, és a csatlakozó meggátolja a tömlő felcsavarodását. Az opcionális, rotorfúvókás második szórócső használata makacs szennyeződések eltávolítására ajánlott. Az alapfelszereltséghez tartozó, állítható nyomású lapos fúvóka a kényes felületek tisztítására alkalmas. Tömlővezetővel rendelkező tömlődob a tömlő praktikus tárolásához. A szállítási fogantyú és a kerekek megkönnyítik a gép szállítását.

Műszaki jellemzők

Munkanyomás bar maximum 150
Maximális vízáteresztő képesség l/h 620
Teljesítményfelvétel kW 3,1
Hálózati feszültség Volt/Fázis/Hertz 230 V/1 PH/50 Hz

Felszereltség

Sárgaréz szivattyúház kerámia dugattyúkkal

A szivattyú háza erős sárgaréz fejjel rendelkezik, a dugattyúk pedig kerámia bevonatosak. A hosszú élettartam garantált.

Elforduló kábelrögzítő

A kábelrögzítő alsó tartófüle elfordítható, így jóval egyszerűbb a hálózati kábel eltávolítása, hiszen nem szükséges letekerni.

Professzionális kialakítás

Minden a kényelmet szolgálja: a markolat és a szórócső kialakítása, a tartós anyagok és a visszalökést csökkentő megoldások, valamint a gyorscsatlakozó a szórócsövek cseréjéhez.

Gyorscsatlakozó

Időmegtakarítást jelent, amikor a szórócső cseréjére kerül sor, mivel mindössze néhány mozdulatot igényel.

Nyugodt járású motor és robusztus szivattyú

Az új, alacsony fordulatszámú motor és a rendkívül erős rézszivattyú növelik a tisztítógép élettartamát. Ezenfelül a motor az alacsony fordulatszámnak köszönhetően kisebb hangerővel is működik.

Acélszálerősítésű magasnyomású tömlő

Az acélszövettel erősített magasnyomású tömlő nagyon robusztus, és a legkeményebb körülmények között való használatra is ideális.

Áttetsző, levehető tisztítószertartály

Különösen makacs szennyeződéseknél a vízsugárhoz a tisztítószer pótlólagosan egy beépített tankból vagy egy külső tartályból is hozzákeverhető. Az áttetsző tisztítószeres tank levehető, így még könnyebben tisztítható és utántölthető.

Manometer és nyomás-/mennyiségszabályozás

A manometerrel és a nyomás-/mennyiségszabályozóval mind a munkanyomás, mind a vízmennyiség az adott tisztítási feladathoz igazítható. Ez nem csak praktikus, hanem környezetbarát, és segít a vízfelhasználást csökkenteni.

Alumínium szállítási fogantyú

Az erős alumíniumból készült szállítási fogantyúval könnyen felemelhető és mozgatható a tisztítógép.

Tömlődob

A magasnyomású tömlő kényelmes tárolásához.

Két szórócső tartó

A beépített tartón 2 db szórócső helyezhető el az arra kialakított helyen. Így minden kéznél van.

Beépített tisztítószertartály

Az extra gyors tisztaságért a vízsugárhoz a tisztítószer igény esetén a tisztítószertankból is hozzákeverhető.

Csavarodásmentes tömlő

Egy ügyes megoldással megakadályozható a magasnyomású tömlő megcsavarodása, így a teljes hossza használható.

Széles kerekek

250 mm átmérőjű, széles kerekek biztosítják a tisztítógép megfelelő stabilitását és könnyű gurítását, akár egyenetlen felületen is.

 

barion card strip intl 500px

© 2024 Stihl Szakkereskedés Szeged All Rights Reserved