STIHL HLA 66 akkumulátoros sövényvágó

NyomtatásE-mail
Fogyasztói ár154.990 Ft
Kedvezmény
Az áfa összege 32.951 Ft
A könnyű STIHL HLA 66 akkumulátoros sövényvágó ideális professzionális és alkalomszerű használatra egyaránt. Magas sövények, bokrok, cserjék és talajtakaró növények hatékony vágásához tervezve. Az EC motor hatékonyan hasznosítja az akkumulátorban tárolt energiát, felgyorsítja a kétoldalon élezett késeket, és tiszta vágásképet eredményez. A csendes motornak köszönhetően a gép zajérzékeny területeken is használható.
Leírás

Termékleírás

A könnyű STIHL HLA 66 akkumulátoros sövényvágó ideális professzionális és alkalomszerű használatra egyaránt. Magas sövények, bokrok, cserjék és talajtakaró növények hatékony vágásához tervezve.

Az EC motor hatékonyan hasznosítja az akkumulátorban tárolt energiát, felgyorsítja a kétoldalon élezett késeket, és tiszta vágásképet eredményez. A csendes motornak köszönhetően a gép zajérzékeny területeken is használható.

vágókés 115°-ig (-45° és +70° között) állítható, így a kés a védőcsővel párhuzamos helyzetbe hajtható és rögzíthető, melynek köszönhetően a gép helytakarékosan szállítható és tárolható. Az ergonomikus fogantyúval a gép egyszerűen kezelhető, valamint jobb- és balkezesek számára is egyaránt használható. A körfogantyú a szűk helyeken történő munkavégzést segíti.

STIHL AP rendszerhez tartozó gépeket mindennapi, akár nehéz időjárási körülmények közti, professzionális használatra tervezték. Ezek a gépek az IPX4 vízállósági besorolással rendelkeznek, amely a belső teszteken vizsgált cseppállóságot igazolja.

Műszaki jellemzők

Teljes hossz cm 205
Tömeg kg 1) 3,8
Vágáshossz cm 50
Hangnyomásszint dB(A) 2) 80
Zajteljesítményszint dB(A) 2) 91
Rezgésgyorsulás, bal oldal m/s² 3) 2,3
Rezgésgyorsulás, jobb oldal m/s² 3) 1,8
Fogtávolság mm 33
Üzemidő AP 100 akkumulátorral perc 4) maximum 72
Üzemidő AP 200 akkumulátorral perc 4) maximum 144
Üzemidő AP 300 akkumulátorral perc 4) maximum 180

Felszereltség

Optimális súlyeloszlás

A gép tökéletes kiegyensúlyozottsága hozzájárul a kényelmes munkavégzéshez.

Egyszerű kezelhetőség

Az ergonomikus és felhasználóbarát kialakítású fogantyúnak köszönhetően a gép könnyedén kezelhető, valamint jobb- és balkezesek számára is egyaránt egyszerű kezelhetőséget biztosít.

Kétoldalon élezett kések

A kétoldalon élezett kés egyszerű és biztonságos függőleges és vízszintes irányú nyírást tesz lehetővé.

Szállítási pozíció

A gép helytakarékos szállítása és tárolása érdekében a kés a védőcsővel párhuzamos helyzetbe hajtható és rögzíthető.

STIHL EC motor

Az elektronikusan szabályozott, szénkefe nélküli STIHL EC motor hatékonyan hasznosítja az akkumulátorban tárolt energiát, és nem igényel karbantartást. Az akkumulátor kisülése közben a gép teljesítménye végig állandó marad.

Késvédő burkolat

A késekre csúsztatható védőburkolat védelmet nyújt a szállítás során.

Késvédő ütköző

A pengék végén található ütköző segít megakadályozni a kések sérülését.

barion card strip intl 500px

© 2024 Stihl Szakkereskedés Szeged All Rights Reserved