STIHL HLA 135 akkus sövényvágó

NyomtatásE-mail
Fogyasztói ár262.990 Ft
Kedvezmény
Az áfa összege 55.911 Ft
A könnyű, nagy teljesítményű és alacsony rezgésszintű STIHL HLA 135 hatékony segítséget jelent a professzionális kert- és tájápolásban. Az akkumulátoros sövényvágó ideális magas sövények, bokrok, cserjék és talajtakaró növények visszavágásához. A csendes motornak köszönhetően a sövényvágó zajérzékeny területeken, hallásvédelem viselése nélkül is használható.
Leírás

Termékleírás

könnyű, nagy teljesítményű és alacsony rezgésszintű STIHL HLA 135 hatékony segítséget jelent a professzionális kert- és tájápolásban. Az akkumulátoros sövényvágó ideális magas sövények, bokrok, cserjék és talajtakaró növények visszavágásához. A csendes motornak köszönhetően a sövényvágó zajérzékeny területeken, hallásvédelem viselése nélkül is használható.

 

AZ ÁR NEM TARTALMAZZA AZ AKKUMULÁTORT ÉS A TÖLTŐT!

 

Az EC motor teljesítményfokozata (3 fokozat) az ergonomikus fogantyún az adott feladathoz igazítható, amely energiahatékony munkavégzést biztosít. A két oldalon csiszolt, optimális súrlódású, 600 mm hosszú univerzális kések nagyobb vágási teljesítményt és hosszabb akkumulátor élettartamot garantálnak. A körfogantyú szűk helyeken is nagy mozgásszabadságot és egyszerű kezelést tesz lehetővé. Az akár 145°-ban elfordítható vágókés ideális a fej feletti, oldalsó és talajközeli vágásokhoz. A sövényvágó teljes hossza 249 cm. A gép akasztóhurokkal rendelkezik a heveder használatához. 

Utólag felszerelhető tartóláb külön rendelhető tartozékként kapható, melynek használata esetén a STIHL HLA 135 akkumulátora nem érintkezik a talajjal.

STIHL AP rendszerhez tartozó gépeket mindennapi, akár nehéz időjárási körülmények közti, professzionális használatra tervezték. Ezek a gépek az IPX4 vízállósági besorolással rendelkeznek, amely a belső teszteken vizsgált cseppállóságot igazolja. 

Műszaki jellemzők

Tömeg kg 1) 5,6
Teljes hossz cm 249
Vágáshossz cm 60
Hangnyomásszint dB(A) 2) 85
Zajteljesítményszint dB(A) 2) 96
Rezgésgyorsulás, bal oldal m/s² 3) 2,5
Rezgésgyorsulás, jobb oldal m/s² 3) 3,3
Fogtávolság mm 34
Üzemidő AP 100 akkumulátorral perc 4) maximum 32
Üzemidő AP 200 akkumulátorral perc 4) maximum 64
Üzemidő AP 300 akkumulátorral perc 4) maximum 77

Felszereltség

Heveder akasztóhurok

A HLA speciális akasztóhurokkal rendelkezik a heveder használatához.

Motorházban elhelyezett akkutartó

Az AP akku közvetlenül a motorházban elhelyezett akkutartóba helyezhető, amely megkönnyíti a munkavégzést.

Körfogantyú

A praktikus körfogantyúval a gép egyszerűen és pontosan irányítható. A körfogantyú fogása a testmérethez és az egyedi nyírási helyzethez igazítható.

Fémhálós szűrő

A könnyen tisztítható fémhálós légszűrő hosszú élettartamot és optimális motorhűtést biztosít.

Kétoldalon élezett kések

A kétoldalon élezett STIHL sövénynyíró kések optimális teljesítményt biztosítanak.

Fogantyú fordulatszám-szabályozással

A gép teljesítményfokozata az adott feladathoz igazítható (3 fokozat), amely energiahatékony és alacsony zajszintű munkavégzést biztosít.

Könnyű és strapabíró magnézium hajtómű

A magnéziumból készült hajtóműnek köszönhetően a HTA 135 modellt kis tömeg és kiemelkedő strapabíróság jellemzik. A magassági ágnyeső fejrészének kis súlya csökkenti a terhelést a hosszabb munkavégzések során.

Körfogantyú

A körfogantyú szűk helyeken is nagy mozgásszabadságot és egyszerű kezelést tesz lehetővé.

Univerzális kés

A két oldalon csiszolt, optimális súrlódású, univerzális kések nagyobb vágási teljesítményt és hosszabb akkumulátor élettartamot biztosítanak.

Könnyű magnézium hajtómű, 145°-ban elfordítható

A könnyű és strapabíró magnézium hajtómű és a vágókés két irányban, akár 145°-ban fokozatonként állítható, a védőcsővel párhuzamos helyzetbe hajlítható és rögzíthető, így a gép helytakarékosan szállítható és tárolható.

Ergonomikus kialakítású fogantyú

A fordulatszám a felhasználó igényeinek megfelelően három fokozatban állítható az ergonomikus kialakítású, LED kijelzős fogantyú segítségével. Ez energiahatékony munkát és hosszú akkumulátor élettartamot tesz lehetővé.

Fémhálós levegőszűrő

A könnyen tisztítható fémhálós levegőszűrő hosszú élettartamot és optimális motorhűtést biztosít.

barion card strip intl 500px

© 2024 Stihl Szakkereskedés Szeged All Rights Reserved