STIHL FSA 60 R SET Szegélynyíró + AK20 + AL101

NyomtatásE-mail
Fogyasztói ár135.990 Ft
Kedvezmény
Az áfa összege 28.911 Ft
Kisebb füves területek nyírására és szegélynyírásra a STIHL FSA 60 R akkumulátoros kasza a megfelelő választás. A könnyű kasza kényelmesen használható a sövények mentén, valamint növények vagy akadályok körüli nyírási feladatokhoz. A csendes működésnek köszönhetően zajérzékeny területeken végzett munkákra is alkalmas. Használatához hallásvédelem viselése nem szükséges. 
Leírás
Kisebb füves területek nyírására és szegélynyírásra a STIHL FSA 60 R akkumulátoros kasza a megfelelő választás. A könnyű kasza kényelmesen használható a sövények mentén, valamint növények vagy akadályok körüli nyírási feladatokhoz. A csendes működésnek köszönhetően zajérzékeny területeken végzett munkákra is alkalmas. Használatához hallásvédelem viselése nem szükséges
 
AZ ÁR TARTALMAZZA A MŰKÖDÉSHEZ SZÜKSÉGES AKKUMULÁTORT ÉS TÖLTŐT!
 
A hatékony EC-motor egyenletes munkateljesítményt biztosít. A kiváló egyensúly, a körfogantyú, a puha markolat és a fokozatmentes fordulatszám-szabályozás a kényelmes munkavégzést segítik. A távtartó kengyel megóvja a növényeket (fák, bokrok), illetve védi a nyírófejet az akadályok mentén történő nyírás során. 
Alapfelszereltségben AutoCut C 6-2 damilfejjel kapható. PolyCut 6-2 nyírófej külön rendelhető tartozékként kapható.

barion card strip intl 500px

© 2024 Stihl Szakkereskedés Szeged All Rights Reserved