FSA 80.0 Akkumulátoros fűkasza (akkumulátor és töltő nélkül)

NyomtatásE-mail
Fogyasztói ár143.990 Ft
Kedvezmény
Az áfa összege 30.612 Ft
A Stihl FSA 80 akkumulátoros fűkasza kiváló vágóteljesítményével alkalmas otthoni munkára, ha kisebb gyepfelületeken szeretne gyorsan és egyszerűen füvet nyírni vagy gyepszegélyt nyírni.
Leírás

AZ ÁR NEM TARTALMAZZA AZ AKKUMULÁTORT ÉS A TÖLTŐT!

A Stihl FSA 80 akkumulátoros fűkasza kiváló vágóteljesítményével alkalmas otthoni munkára, ha kisebb gyepfelületeken szeretne gyorsan és egyszerűen füvet nyírni vagy gyepszegélyt nyírni. Az ergonomikus, kétkezes fogantyú lehetővé teszi, hogy kényelmesen és hatékonyan ápolhassa a gyepet. A STIHL AK rendszerből származó, nagyon jól kiegyensúlyozott STIHL FSA 80 készülékkel hallásvédelem nélkül is hatékonyan dolgozhat, még zajérzékeny területeken is.

A nagy teljesítményű EC motor fordulatszáma közvetlenül a kezelőfogantyún állítható be. ECO üzemmódban a gép alacsonyabb fordulatszámon dolgozik, amely az egyszerűbb nyírási feladatoknál hosszabb üzemidőt eredményez. Ha a STIHL FSA 80 teljes sebességére van szüksége az aljnövényzet és a sűrű fű nyírásához, egyszerűen kapcsoljon a kapcsolóval a 2. fokozatra. A sebesség automatikusan alkalmazkodik a csatlakoztatott vágószerszámhoz, és fokozatmentesen állítható.

Az ergonomikus kétkaros fogantyú a kialakításának köszönhetően a fű vágásánál lehetővé teszi a természetes kaszáló mozdulatokat, és így nagyobb területek nyírása is hatékonyan elvégezhető. Az erőkímélő munkavégzés érdekében a kasza akasztófüle egyszerűen a vállhevederbe akasztható.

Teljes hossz: 178 cm között.
Teljesítmény: 0,8 kW
1 db AK 30 akkuval és 1 db AL 101 töltővel szállítva.
Vágókörátmérő damil/vágólap: 380mm/230 mm
Vágószerszám: Fűvágó lap 230 mm, kétélű, de 4, 8 élű fűvágólap és 3 élű bozótvágó kés is tehető rá, külön rendelhető.
Külön rendelhető: AutoCut 27-2 damilfej 2,4 mm átmérőjű damillal. (2,7 mm-es is tehető bele)
Súly: 4,9 kg akku nélkül
Akkumulátor technológia: Líthium-Ion, akkumulátor: 36 V
Üzemidő egy töltéssel: AK 20 akkuval 40 perc, AK 30 akkuval 50 perc,
Terület és szegélyteljesítmény egy töltéssel:
AK 20 akkuval: max. 500 m2 fűfelület vagy 2500 m szegély.
AK 30 akkuval: max. 600 m2 fűfelület vagy 3000 m szegély.
Akkumulátor töltési ideje: 35-300 perc, akku és töltő fajtától függően.

2 sebességfokozat: 1- es fokozat (ECO mode). Felhasználástól függően optimalizálható teljesítmény. Kisebb terhelés esetén hosszabb működési időt biztosít. 2-es fokozat. Maximális fordulat a maximális teljesítmény érdekében. Mindkét sebességfokozaton belül fokozatmentesen változtatható fordulatszám felhasználástól függően.

Vágószerkezet felismerés. A fordulatszám automatikusan illeszkedik a vágószerkezet típusához (damilfej/ kés).

Módosított függesztőszem a vállheveder számára. Könnyen a felhasználó méretéhez igazítható szerszám nélküli állítási lehetőség segítségével.

Akkumulátor köztes pozíció. Tároláskor, szállításkor az akkumulátor nincs elektromos kapcsolatban a géppel.

Elektronikus szabályozású, szénkefe nélküli elektromotorja (EC) nagyon energia-hatékonyan és gyakorlatilag kopás nélkül működik. A nagy hatásfoknak köszönhetően az akkumulátor energiája igazán jelentős munkateljesítménnyé alakul. Az elektronikus vezérlés folyamatosan figyeli a villanymotort, ütem közben észleli a terhelés változásait és gondoskodik arról, hogy a motor mindig az optimális fordulatszám-tartományban működjön.

Fogantyún kialakított akasztófül. Házba integrált beakasztószem a falra akasztáshoz. Ezáltal a gép helytakarékosan és biztosan tárolható.

A kétkezes fogantyút ergonomikus fogantyúnak is nevezik. A fű vágásánál lehetővé teszi a természetes kaszáló mozdulatokat. Egy szorítócsavarral könnyű beállítani. Motoros szegélynyíróknál és kaszáknál a kétkaros fogantyú mindig jó választás, amennyiben gyakran vágnak nagyobb felületeket.

Minden STIHL akkumulátoros termék rendelkezik biztonsági lezáró kapcsolóval, amivel lezárható a készülék. Ez megakadályozza a szegélyvágó véletlenszerű beindítását. Védőburkolat, ami megfelelő védelmet biztosít a gép kezelője számára.

Védőszemüveg. Alapfelszereltség az Ön biztonsága érdekében: a masszív és jól szellőző védőszemüveg.

barion card strip intl 500px

© 2024 Stihl Szakkereskedés Szeged All Rights Reserved